1322242
Entertainment

Eva Jinek: Freek heeft mooie littekens

Eva Jinek heeft met haar ex Freek Vonk contact gehad na zijn gevecht met een rifhaai. De bioloog raakte behoorlijk gewond aan zijn rechterarm. De presentatrice vindt de littekens "onwijs mooi geworden".

Sterker nog, Eva vindt het wel wat hebben. "Het zijn heel stoere littekens", zei ze maandagavond in haar eigen talkshow. De blondine vindt het overigens vrij normaal dat ze nog contact heeft met haar ex. "Natuurlijk.”

Freek werd onderwerp van gesprek, nadat tafelgast Rutger Castricum haar tijdens een gesprek over de nieuwe burgemeester van Den Haag op wees dat de bioloog ook wel een goede kandidaat zou zijn. "Freek Vonk had ook wel burgemeester kunnen worden trouwens." Eva was het daar roerend mee eens. "Freek zou een heel goede zijn.”

Haai five

Volgens Jinek gaat het goed met hem. "Het gaat hartstikke goed met hem. Hij is heel blij.” Zo grapte Freek er maandag alweer op los: "Ik hoop jullie allemaal binnenkort weer met mijn rechterarm een grote 'haai five' te kunnen geven", schreef hij op Facebook.

Vonk werd vorige week op de Bahama’s flink toegetakeld door een rifhaai, waar hij was voor opnames van een nieuw programma.