Nieuws/Entertainment
1325036
Entertainment

Lamar Odom bedroog Khloé Kardashian

Lamar Odom had meerdere affaires tijdens zijn huwelijk met Khloé Kardashian. In een interview met Us Weekly bekent de voormalig basketballer zijn ontrouw en zegt hij daar enorme spijt van te hebben.

“Ik wou dat ik ‘m in mijn broek had gehouden”, aldus Lamar in het gesprek, waarin hij ook vertelt over zijn drugsverslaving. Khloé betrapte hem na ongeveer twee jaar huwelijk op het gebruik van cocaïne, en probeerde hem in de periode daarna tevergeefs van drugs af te houden.

De twee waren al uit elkaar toen Lamar in 2015 na een drank- en drugsbacchanaal in een bordeel in coma belandde. De voormalig atleet bleek twaalf beroertes en twee hartaanvallen te hebben gehad. Khloé zette de scheidingsprocedure stil om hem bij te staan, maar de reünie was nooit van romantische aard, vertelt Lamar, die de steun van zijn ex “een zegen” noemt.

Op aandringen van zijn 18-jarige dochter onderging Lamar eerder dit jaar opnieuw een afkickbehandeling. “Ze zei: pa, als je geen hulp zoekt, praat ik niet meer met je”, aldus de ex-sportman, die het leven zonder drugs “een geweldig gevoel” noemt.