1325191
Entertainment

Column Evert Santegoeds: Strikt Privé 

Het turbulente liefdesleven van BRIDGET MAASLAND levert het wereldje al jaren stof tot gesprek, en dat voor een vrouw die door veel mensen die haar niet goed kennen ‘koud’ wordt genoemd. Toen zelfs haar liaison match made in heaven met nota bene een ijscoman mislukte, vreesde ik even dat er toch een kern van waarheid in moest zitten, maar ik houd toch liever vast aan mijn ervaringen met haar als jarenlange collega bij ‘SBS Shownieuws’. Bridgets humor komt u zeker tegen in het uitgebreide interview dat we met haar hadden op pagina 18; ná het dramatische nieuws over een andere RTL-ster.

Enkele weken geleden onthulden we de bijzondere band tussen HUMBERTO TAN en zijn collega van het NOS Journaal en Omroep MAX, DIONNE STAX. Wat we toen nog zagen als een bijzondere - en even opmerkelijke - band, heeft inmiddels de kenmerken van een stevige relatie! Humberto heeft de woning van zijn gezin verlaten en zijn intrek genomen in een flat verderop bij de Amsterdamse Zuidas, waar hij soms ook de nacht doorbrengt met Dionne!

Terwijl hij enkele weken geleden nog probeerde de zaak te downplayen door te doen of er thuis niets aan de hand was, is dat niet meer vol te houden nu hij daar, ELKE NACHT NA ZIJN UITZENDING, wordt gezien…

Weekblad Privé is ook te downloaden in de Privé magazine app in de App store en de Google Play store.