1325948
Entertainment

Kim en Kanye naar zelfhulpgoeroe

Kim Kardashian en haar man Kanye West hebben donderdag in Los Angeles een seminar bijgewoond van de bekende zelfhulpgoeroe Tony Robbins. Het programma dat ze volgden heet 'Zet angsten om in macht'.

Kim werd in oktober in Parijs overvallen en vastgebonden in haar hotelkamer. In recente afleveringen van Keeping Up With The Kardashians vertelde ze over de bewuste nacht, waarin ze naar eigen zeggen dacht dat ze verkracht of vermoord zou worden. Ze bleef uiteindelijk fysiek ongedeerd. Niet lang na de overval op zijn vrouw, stortte Kanye in en moest worden opgenomen in een ziekenhuis.

Het stel werd donderdag bijgestaan door Kims zussen Kourtney, Khloé en halfzus Kendall. De realityfamilie maakte gebruik van een exclusief VIP-pakket, waardoor ze vlakbij de goeroe zaten en later onder zijn begeleiding over vuur konden lopen. Het seminar duurt drie dagen, maar het is niet duidelijk of de familie de hele sessie zal bijwonen.

Het bezoek aan Robbins werd door de zussen enthousiast vastgelegd op Snapchat. Khloé schreef daarbij dat het de 'beste dag ooit' was.