1326067
Entertainment

Zangeres Sia gespot zonder pruik en make-up

FOTO'S - Ze kan fantastisch zingen en wordt door grote sterren als Beyoncé, Rihanna, Jessie J, Christina Aguilera en Britney Spears ingehuurd om liedjes voor hen te schrijven. Desondanks denken veel mensen bij het horen van de naam Sia vooral aan één ding: haar enorme pruik. Toch komt het zo nu en dan voor dat de 41-jarige zangeres zónder haar signature-wig wordt gespot.

Toegegeven, het is niet zo dat Sia nergens naartoe gaat zonder helemaal uitgedost te zijn, maar dat betekent niet dat de zangeres zich regelmatig met een natural look laat fotograferen. Dat gebeurde woensdag wel, toen ze onderweg was naar haar vliegtuig op de internationale luchthaven van Los Angeles.

 

Het is geen geheim dat Sia veel waarde hecht aan haar privacy. Zo vertelde ze ooit aan het Australische televisiestation Seven dat ze zich niet altijd even prettig voelt in het openbaar, mede door de constante aandacht. "Het is niet fijn. Het voelt alsof er op me wordt gejaagd. Wie wil er nou leven als een prooi?"

 

In december werd bekend dat de Australische zangeres - die in het echt Sia Furler heet - en haar man Erik Lang twee jaar na hun bruiloft een punt achter hun huwelijk te zetten. “Na lang nadenken en beraad hebben we de beslissing genomen om uit elkaar te gaan. We zijn echter vastbesloten om goede vrienden te blijven”, zo liet de zangeres weten in een verklaring.