Nieuws/Entertainment
1326528
Entertainment

Dochter Gene Simmons boos op Katey Sagal

De dochter van Kiss-frontman Gene Simmons is niet blij met de autobiografie van actrice Katey Sagal. Die beschrijft daarin haar affaire met de zanger in de jaren 70.

"Iets opschrijven over iemand dat zijn hele familie aangaat alleen om je boek te verkopen, dat voelt een beetje laag", aldus Sophie volgens de New York Post in een lokale radioshow. "Ik bedoel, gefeliciteerd dat je die ene groupie was die dacht de rest te hebben verslagen, maar dat blijkbaar toch niet deed."

Serveerster

In het boek beschrijft de Married With Children-ster haar ontmoeting met Gene en de rest van de band, in een restaurant waar zij als serveerster werkte. Katey, die toen nog de muziek in wilde, zong voor Gene en nam hem mee naar huis. Hij stelde haar voor aan een aantal belangrijke muziekmensen, dat haar een contract opleverde, maar haar plaat flopte.

Sophie zei daar dinsdag over: "Je probeerde het te maken in de muziek, dat lukte niet. Je hebt het spel gespeeld en verloren. Dat spijt me, maar je bent een erg getalenteerde actrice dus het is allemaal goedgekomen."

Katey schrijft in haar boek dat ze wist dat ze niet de enige was voor Gene, die in interviews heeft opgeschept dat hij met 4800 vrouwen heeft geslapen en daar lange tijd polaroids van bijhield. "Ik fantaseerde dat ik de uitzondering zou zijn", vertelt ze. De romance eindigde volgens Katey toen ze door een andere muzikant ten huwelijk werd gevraagd. Ze liet Gene weten dat ze ook met hem zou trouwen, maar werd uitgelachen door de Kiss-zanger.