Nieuws/Entertainment
1327152
Entertainment

'George Michaels uitvaart klein en besloten'

De precieze datum is nog niet bekend, maar volgens The Sun is de uitvaart van George Michael komende week in een kleine kapel in Londen. Het wordt een besloten dienst waarbij niet meer dan dertig mensen aanwezig zullen zijn.

"De begrafenis wordt een hele kleine privé-aangelegenheid. De kapel biedt plaats aan dertig mensen. Dus los van zijn familie zullen er niet veel mensen zijn", onthult een insider. "De details zijn een groot geheim. De meeste gasten zullen slechts een paar uur van tevoren horen wat er aan de hand is. Zo hopen ze met rust gelaten te worden door fans die een glimp van de uitvaart van hun idool proberen op te vangen."

Oud-Spice Girl Geri Horner gaat waarschijnlijk spreken tijdens de dienst nadat voormalig Wham!-zanger Andrew Ridgeley voor de eer bedankte. Hij zou bang zijn dat emoties de overhand nemen. "De keus heeft geleid tot gefronste wenkbrauwen omdat de twee niet erg close waren op het moment dat George overleed."

De 53-jarige zanger werd op eerste kerstdag dood gevonden in zijn woning in Oxfordshire. De begrafenis kan eindelijk plaatsvinden, nadat de lijkschouwer zijn lichaam vorige week vrijgaf. De zanger stierf volgens de lijkschouwer een natuurlijke dood als gevolg van hart- en leverproblemen. George wordt begraven naast zijn in 1997 overleden moeder, op begraafplaats Highgate in Noord-Londen.