1327332
Entertainment

Laura Ponticorvo kapot van lekken sekstape

Laura Ponticorvo was er vrijdagochtend behoorlijk kapot van toen ze erachter kwam dat er naaktbeelden van haar op internet zijn beland. "Ik werd wakker en ik kreeg die berichten, de wereld stortte letterlijk in", zo reageerde de Nederlandse vlogster en realityster tegenover RTL.

Laura kon niet geloven dat juist zij slachtoffer was geworden van hackers. "Het enige waar ik aan kon denken was: hoe kan dit? Waarom ik? Wat een zieke mensen die dit doen", vertelt Laura, die naar eigen zeggen de eerste uren niet kon stoppen met huilen. Ze kon het uiteindelijk toch een beetje een plekje geven door te praten met haar vriend en andere mensen om haar heen.

"Maar het feit dat iemand iets gestolen heeft dat alleen van mij is, daar word ik echt misselijk van. Iedereen heeft het nu gezien, dat wil je gewoon niet", besluit Laura.

Laura heeft inmiddels dezelfde advocaat die Patricia Paay bijstaat in de zaak rond haar sekstape in de arm genomen. De raadsman heeft vrijwel alle Nederlandse media preventief aangeschreven om de bewuste foto's en filmpjes van Laura niet te publiceren. Het zou gaan om tientallen beelden waarop de realityster ook seksuele handelingen pleegt.

Laura is het eerste Nederlandse slachtoffer van het door Amerikaanse media bestempelde The Fappening 2.0, waarbij wederom een groot aantal privéfoto's van sterren zijn gelekt. In 2014 gebeurde dat ook al bij namen als Jennifer Lawrence en Kate Upton. Dit keer behoren tot de slachtoffers onder meer Emma Watson en Amanda Seyfried. Ook de naam van Carice van Houten zingt op internet rond, al zijn van haar nog geen beelden gepubliceerd.