Nieuws/Entertainment

<p><em>Eerste Nederlandse slachtoffer van The Fappening</em></p>

Seksvideo's Ponticorvo gestolen door hackers

Hollandse Hoogte

Laura Ponticorvo is van plan aangifte te doen nadat enkele seksvideo's door hackers gestolen en online gepubliceerd zijn. Op de beelden zou te zien zijn hoe de vlogger seksuele handelingen verricht. Ze is het eerste Nederlandse slachtoffer van The Fappening 2.0.

Hollandse Hoogte

Het zou gaan om tientallen foto's en video's van Ponticorvo, meldt RTL. Hierop is naar verluidt te zien hoe ze naakt enkele seksuele handelingen verricht, opgenomen in haar privé-omgeving.

Het management van de vlogger heeft tegen RTL gezegd dat er aangifte is gedaan bij de politie. Verder willen Laura en het management nog niets kwijt over de hack en de verspreiding van de beelden. Hoe de hackers bij Ponticorvo - bekend van onder meer Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde - zijn uitgekomen, is niet bekend.

The Fappening 2.0

Eerder deze week werden al privéfoto's van Emma Watson, Amanda Seyfried en een handjevol andere beroemdheden gestolen en gepubliceerd onder The Fappening 2.0. De hack wordt nu zo genoemd, vanwege grootschalige hack uit 2014. Toen werden privéfoto's en -video's van honderden beroemdheden gestolen, waaronder Jennifer Lawrence en Kate Upton.

De hackers zouden ook beelden van Carice van Houten hebben gestolen, maar deze zijn vooralsnog niet gepubliceerd.