Nieuws/Entertainment
1327834
Entertainment

Meidengroep TLC gaat weer op tournee

De Amerikaanse meidengroep TLC keert deze zomer weer terug op het podium. Zangeressen T-Bone en Chilli zullen met hulp van onder andere Montell Jordan, Naughty By Nature en C+C Music Factory een aantal van hun klassieke hits zingen tijdens een reeks concerten, zo weet TMZ.

"We hebben er ontzettend veel zin om deze zomer weer op tour te gaan om voor onze fans een aantal van onze originele hits maar ook nieuwe songs te zingen. Dat we de headline van deze tour zijn samen met bevriende artiesten is simpelweg geweldig!", aldus T-Bone en Chilli.

De meidengroep TLC brak in de jaren negentig door bij het grote publiek met nummers als Creep, Unpretty en Scrubs. Bandlid Lisa "Left Eye" Lopes overleed onverwacht in april 2002 door een auto-ongeluk. Het verlies van de rapster had zijn weerslag op de band, die een pauze van een paar jaar nam.

Het is voor het eerst in 15 jaar dat TLC weer op het podium zal staan. De geplande optredens zijn onderdeel van de I Love The '90s - The Party Continues Tour waar meerdere artiesten uit de jaren negentig zullen optreden door de Verenigde Staten.