Nieuws/Entertainment
1328181
Entertainment

Vakantie op Curaçao doet veelbesproken diva goed

HELLO, GOODPAAY!

PATRICIA PAAY is in elk geval weer op tijd terug in Nederland om te kunnen stemmen! Gisteren landde de diva op Schiphol, na zelf een tijdje ’van de radar’ verdwenen te zijn na een vakantie op Curaçao. Met haar eigen stemming zat het daar wel goed: „ROBBERT is zo lief voor me geweest…”

Daar is ze weer! Na een paar weken van de aardbodem verdwenen te zijn geweest, landde ze gisteren weer op Schiphol: de tot dusver meest besproken vrouw van 2017, PATRICIA PAAY.

Samen met echtgenoot ROBBERT HINFELAAR ontvluchtte de hitzangeres op een onbewaakt ogenblik alle commotie hier om op Curaçao bij te komen van alles wat er na de openbaarmaking van haar seksvideo’s gebeurde en op haar afkwam.

En één ding werd duidelijk. Haar eind vorig jaar gesloten huwelijk heeft alle toestanden en de merkwaardigste wittebroodsweken uit de geschiedenis van de mensheid overleefd. Paay gisteren: „Geen twijfel daarover hoor, Robbert is zo lief voor me…”

Nu lijkt juist Curaçao voor haar niet de ideale plek om tot rust te komen, al is het maar omdat het vakantie-eiland uitgerekend in deze periode vergeven is van de Nederlanders en in de top van hun favoriete zonbestemmingen staat. Toch lukte het Paay wonderwel ’onder te duiken’ op het relatief kleine eiland, waar iedereen haar herkent zodra ze een stap buiten de deur van de gehuurde villa zou zetten.

LEES HIER HET HELE VERHAAL