1328782
Entertainment

Is dit het geheim van Adele?

Adeles geheim is ontrafeld: na ieder concert wordt ze langs de nietsvermoedende fans in een kist vervoerd.

Een insider onthulde dit aan The Sun.

In een grote kist waar normaliter apparatuur in wordt vervoerd, verstopt de Grammy-winnares zich voor haar fans zodat ze rustig van en naar het podium in de concertzaal kan komen. Om zich niet te gaan vervelen, zou de zangeres zelfs een iPad tot haar beschikking hebben in de kist om zich in de tussentijd mee te vermaken.

Zweten

Dit zorgt er echter wel voor dat de 28-jarige Adele steeds badend in het zweet het podium op komt. De plastic kist is nogal warm namelijk. De zangeres gaf zelf een hint toen ze in een afgeladen stadion in Sydney zei “Hoe ik hier op het podium kom, maakt me altijd zo zweterig. Ik kan het jullie niet vertellen, maar jullie zouden je kapot lachen als je erachter komt.”

Een show insider kon het niet laten en onthulde haar geheim. “Adele zit enkele minuten in een kist die haar van haar kleedkamer dwars door het publiek naar het podium brengt”, aldus de bron tegen The Sun. “De meeste fans denken dat het apparatuur is dat wordt verschoven, maar in werkelijkheid is het hun idool.”