Nieuws/Entertainment
1328981710
Entertainment

Poema en wilde beer teisteren buurt Harry en Meghan

Lagen eerst vooral fotografen op de loer rond het huis van Harry en Meghan, momenteel zijn het wilde dieren die de buurt teisteren. Nadat er eerder deze week al een zwarte beer werd gezien, sluipt er nu ook een poema rond.

De poema zou als eerst zijn opgemerkt in een tuin op minder dan drie kilometer afstand van het huis van de Sussexes. Het dier zou daar hebben gebruld naar een Duitse herder van ’buurman’ Miles Hartfeld. Experts zijn meteen ter plaatse gekomen om de sporen te onderzoeken. „De bioloog zei dat de pootafdrukken van een kat kwamen en dat ze te groot zijn voor een lynx”, vertelt hij aan The Sun.

Het is niet de eerste keer dat een katachtige de buurt onveilig maakt, in augustus zou er zelfs een leeuw een bezoek hebben gebracht aan de wijk.

Eerder deze week is er echter ook al een wilde beer gespot. Het dier werd vastgelegd op een beveiligingscamera’s en zou kippen van buurtgenoten hebben aangevallen en naar eten hebben gezocht in vuilnisbakken. De beer zou zijn hol hebben in een nabijgelegen boerderij. Volgens experts vormt het dier een ernstig risico.