Nieuws/Entertainment
1329010
Entertainment

Belgische Justitie zet hoog in met eis van ZEVEN JAAR CEL

Masmeijer nog lang niet ‘Frank en VRIJ’!

Afgezonderd van iedereen, op een onbekende plek en met (weer) een nieuw telefoonnummer dat bijna niemand heeft, is FRANK MASMEIJER (55) aan het bijkomen van de eis die de Belgische officier van justitie in zijn strafzaak bij de Rechtbank in Antwerpen neerlegde.Wanneer die wordt gehonoreerd, dan zou de voormalige NCRV-ster nog ZEVEN JAAR DE CEL IN MOETEN.

,,Die eis is bij hem erg hard aangekomen”, zegt zijn Nederlandse raadsman GEERT-JAN KNOOPS die Masmeijer donderdag even sprak. ,,Hij moet echt even tot zichzelf komen want dit had hij niet verwacht.”

De Belgische justitie haalt hard uit in de hele zaak die draait om een poging een aanzienlijke partij van 476 kilo coke, onhandig verpakt in bananendozen, via de haven van Antwerpen Europa binnen te smokkelen. Op welke manier precies is nog niet geheel duidelijk, maar de Procureur des Konings verdenkt Masmeijer ervan daar op te een of andere manier bij betrokken te zijn. Tien maanden zat hij onder vreselijke omstandigheden al vast in de sterk verouderde gevangenis in de Antwerpse binnenstad. Daarna kwam hij thuis met een enkelband en kon hij geen kant op toen zijn vrouw SANDRA daar lastige vragen begon te stellen.

LEES HIER HET HELE VERHAAL OVER FRANK MASMEIJER!