Nieuws/Entertainment

Sergio Herman deelt emotioneel bericht

Hollandse Hoogte

Maandag kwam het droevige nieuws naar buiten dat Sergio Herman en zijn vrouw Ellemieke Vermolen hun kindje vlak voor de geboorte zijn verloren. De topkok reageert op zijn Instagram op het verlies.

Hollandse Hoogte

De sterrenchef plaatste op Instagram een foto van ballonnen in de lucht. Bij het kiekje schrijft Sergio: "19 ballonnen gingen gisteren tijdens de enigste zonnestraal die dag de lucht in! Prachtig en zeer droevig en ondragelijk moment....het meest vreselijke in mijn leven. Iets wat een groot litteken gaat achterlaten voor de rest van ons leven! Onze lieve Josha Is er niet meer!"

De man van Ellemieke Vermolen is trots op zijn vrouw en bedankt een ieder voor hun medeleven. "Merci voor de ontelbare steunbetuigingen van naaste vrienden, collega's, medewerkers, familie en onbekenden! Maar mijn grootste diepste respect en liefde gaat naar mijn vrouw @ellemieke_vermolen die zoveel heeft afgezien maar ook zo sterk en krachtig is! Love You schat!! Zo super veel respect en liefde voor je! Ook namens mijn lieve kinderen Noah, Zenna, Boy en Moon Herman #loveyouall #keepthefaith #togetherwearestrong"