Nieuws/Entertainment

<p><em>'Ik heb geen zin in viezigheid'</em></p>

Patty Brard klaar met 'vriendin' Patricia Paay

1 / 2

Hollandse Hoogte

Patty Brard is helemaal klaar met haar voormalige vriendin Patricia Paay. Ze is van mening dat La Paay zich eens moet gedragen als een vrouw van haar leeftijd. "Ik distantieer me van haar levenswijze."

1 / 2

Hollandse Hoogte

Patty geeft in de Story aan dat ze er echt niets mee te maken wil hebben. "Ik heb geen zin in viezigheid en leid een normaal leven."

La Brard is daarnaast helemaal niet blij met het feit dat Paay haar buurman en oud-zakenpartner Maarten Oostvogel ervan beschuldigt het beruchte seksfilmpje te hebben verspreid. Patty en Maarten zitten nú al een tijdje in zaken. Samen brengen ze een collectie corrigerend ondergoed op de markt. Het is dus niet zo verwonderlijk dat de voormalig Luv'-zangeres in Oostvogel's 'kamp' zit: "Maarten is een fantastische kerel en goudeerlijk!"

Zwartgemaakt

Patty meent dan ook dat alles uit de lucht gegrepen is. "Hij wordt door zowel Patricia als in de media zwartgemaakt en dat is niet terecht. Ik ben héél blij met hem." Veel meer wil de diva er niet over kwijt. "Het heeft geen zin om daar uitspraken over te doen."

Toch kan ze het als afsluiter niet laten: "Patricia is al lange tijd vreemd bezig en het is niet voor niets dat ik niet op haar huwelijk was."