Nieuws/Entertainment
1329884
Entertainment

Column Evert Santegoeds: Strikt Privé 

EVA JINEK werd deze week eindelijk weer gefotografeerd met grote liefde DEXTER. De net gekroonde tv-koningin die de laatste weken, ook met dank aan PATRICIA PAAY, kijkrecord na kijkrecord brak, heeft met onstuimige relaties met BRAM MOSZKOWICZ en FREEK VONK een turbulent liefdesleven achter de rug, maar vond in Amerika nieuw geluk bij deze tv-collega.

Zal hij haar kinderwens alsnog vervullen of winnen haar ambities het van dat verlangen, nu op de late avond het ijzer heet genoeg is om gesmeed te worden? Ze heeft vast het boek van SONJA BAREND, wier naam steeds vaker in één adem met de hare wordt genoemd, gelezen. Sonja zegt daarin: ‘Kinderen, het is er gewoon niet van gekomen.’ Een opvallende parallel…

Veel was er vorige week al te doen over ons interview met GEERT WILDERS. De PVV-leider kondigde aan niet bij ‘Nieuwsuur’ te gaan zitten, maar wel PRIVÉ te woord te staan. Overigens, ook MARK RUTTE maakte deze week tijd vrij. De afgelopen weken las u al gesprekken met andere lijsttrekkers, die nog een week hebben om u over de streep te trekken. Opvallend: alleen ALEXANDER PECHTOLD weigerde zijn verhaal te delen met de PRIVÉ-lezer, ook dat kunt u meenemen in uw overweging.

Een verschrikkelijk drama trof deze week SIMONE KLEINSMA. Haar man GUUS VERSTRAETE overleed op de dag dat hij na een hartoperatie uit het ziekenhuis zou worden ontslagen. We wensen haar en de familie heel veel sterkte bij het grote verlies.

Weekblad Privé is ook te downloaden in de Privé magazine app in de App store en de Google Play store.