1330243
Entertainment

Het kindje dat zij nooit mochten leren kennen…

Onverwacht drama voor ELLEMIEKE en SERGIO

,,Het is nog te vroeg om dit onmenselijke verlies te beschrijven en te verwerken.’’ Begrijpelijke woorden van mensen uit de omgeving van ELLEMIEKE VERMOLEN (40) en haar man SERGIO HERMAN (46) die tegelijkertijd nooit de lading kunnen dekken van de nachtmerrie waarin het echtpaar momenteel verkeert. Een periode die bol had moeten staan van nieuw geluk, wordt er één van intens verdriet nu hun zoontje kort voor zijn geboorte blijkt te zijn overleden.

Een drama dat ELLEMIEKE VERMOLEN, voormalig SBS6-gezicht, en haar topkok SERGIO HERMAN samen moeten zien door te komen, maar dat voor hen deze dagen amper te bevatten moet zijn. Hoe leggen zij hun kinderen ZENNA (5) en NOAH (7) uit wat er is gebeurd?

Hoewel Sergio in eerste instantie nog twijfelde of hij een derde met Ellemieke wilde – zijn vijfde, want uit een eerdere relatie heeft hij nog twee kinderen - was ook hij uiteindelijk dolblij toen zijn vrouw hem vorige zomer kon vertellen in verwachting te zijn. Zoveel bleek wel toen Privé in oktober met Ellemieke sprak, die openhartig vertelde over haar zwangerschap, die ze beschreef als ’anders’.

LEES HIER HET HELE VERHAAL