Nieuws/Entertainment
1331711
Entertainment

Barry Atsma tennist voor 3FM Serious Request

Barry Atsma gaat op 4 december vijf uur lang tennissen om geld op te halen voor 3FM Serious Request. De acteur zal in Sportcentrum Oudenrijn in Utrecht een balletje slaan tegen sporters, 3FM dj's en fans. De inzet is om minimaal 60 euro per uur op te halen.

Ook Wendy van Dijk zet zich in voor de actie van 3FM, waarbij dit jaar geld wordt ingezameld om verscheurde families in conflict- en rampgebieden weer samen te brengen. De presentatrice gaat op 27 november tijdens de lancering van het decembernummer van WENDY Magazine een actie starten. Maandag maakt de presentatrice bekend hoe ze dat gaat doen.

Frans Duijts organiseert zondag 26 november een Hollandse avond voor Serious Request. Samen met John de Bever, Vinzzent, John West en Wesly Bronkhorst zingt de volkszanger verzoeknummers die het publiek tegen betaling aanvraagt. 3FM-dj Frank van der Lende zendt zondagavond live uit vanuit de feestzaal in Utrecht.

Het Glazen Huis staat dit jaar met 3FM-dj's Domien Verschuuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn op het Marktplein in Apeldoorn. Onder het motto 'Breng ze weer samen' wordt met de verzoekplatenactie in de week voor de kerst geld ingezameld, waarmee het Rode Kruis verscheurde gezinnen kan herenigen. Volgens de hulporganisatie zijn wereldwijd 4 miljoen ouders en kinderen elkaar kwijtgeraakt door een ramp of oorlog.