Nieuws/Entertainment
1334282
Entertainment

Empire-actrice Gabourey Sidibe werkte bij sekslijn

Voordat ze doorbrak met haar rol in Precious, had Gabourey Sidibe een baantje bij een telefoonseksbedrijf. Dat onthult de actrice in haar autobiografie This Is Just My Face, die binnenkort uitkomt.

"Ik was 21, kon het me niet veroorloven om naar school te gaan en kon geen werk vinden", vertelt Gabourey in het boek, waarvan Glamour een voorproefje heeft.

"Mijn therapeut raadde me telemarketing aan. Dat voelde als iets dat ik kon. Ik had een prettige stem die niet paste bij hoe ik er in het echt uitzag. Ik zou kunnen liegen en zeggen dat ik de telefoonseks tegenkwam terwijl ik naar een echt telemarketingbaantje zocht, maar op het moment dat mijn therapeut het over telemarketing had, dacht ik al aan telefoonseks."

De Empire-actrice stak nog best veel op van haar baan, die ze had tot aan de dag dat ze de rol in Precious kreeg. "Ik heb leren flirten. Ik heb geleerd mijn persoonlijkheid het werk te laten doen. Ik heb geleerd te vragen als ik iets wil. Ik ben niet bang om iets te zeggen, tegen wie dan ook. Ik ben niet bang om iemand te zijn."