Nieuws/Entertainment
1334311
Entertainment

Acteur Leslie Odom Jr. vader van dochter

Acteur Leslie Odom jr. is vader geworden van een dochter. Zijn vrouw, actrice Nicolette Robinson, schonk zondag het leven aan hun eerste kind, Lucille Ruby Odom. Op Instagram delen ze de eerste foto's van het pasgeboren meisje.

"Lucille kwam zondagochtend in de kleine uurtjes ter wereld na een korte maar aangrijpende bevalling. Haar geweldige moeder Nicolette is een drakendoder", schrijft Leslie Odom Jr. (35) bij de foto. "Elke minuut word ik verliefder."

Ook de moeder deelt een foto op Instagram, waarop te zien is dat ze een halskettinkje draagt met daaraan de naam Lucille. "Ze is de liefde en het licht in onze levens en leert ons nu al zoveel. Mama en papa zijn dolgelukkig", schrijft de 29-jarige Nicolette.

Nicolette speelt in de tv-serie The Affair, die in Nederland te ontvangen is via Netflix. Leslie en Nicolette zijn sinds 2012 getrouwd. Naast zijn televisierollen staat Odom in het theater op Broadway in New York en is hij vanaf het najaar te zien op het witte doek in Murder on the Orient Express, samen met de Nederlandse acteur Marwan Kenzari.