Nieuws/Entertainment
1334403
Entertainment

Nieuwe vriend tovert glimlach op gezicht illusionist

Hans Klok heeft relatie ’met Griekse god’

Het is geen illusie, Hans Klok heeft toch écht al zes maanden een nieuwe vriend. En het is er niet zomaar eentje voor ’m. Gewoon de knapste man die ik ooit gezien heb.”

In gesprek met Holly Mae Brood vertelt Klok in Veronica Magazine dat hij dit lang verborgen heeft gehouden. Ik heb vroeger veel met de media gedeeld, doe ik nu minder. Hallo, zes maanden en ik heb dat gewoon nog met níemand gedeeld.”

Hij is vrij duidelijk over zijn nieuwe vriend. Het is net een Griekse god. Spierwit, komt nooit in de zon. Net zo’n beeld. Maar dan levend. En ik vind hem ook nog superintelligent. Dat vind ik nogal snel van mensen, hoor. We zijn een heel leuk duo, en ik hou hem lekker helemaal voor mezelf.”

Stoute schoenen

De illusionist vervolgt: Er zijn kleine stukjes van je leven die je gewoon voor jezelf moet houden. Maar ik ben heel open. Als ik in een café ben, sta ik gewoon te bekken. Kan ik echt niet geheimzinnig over zijn.”

En hij leerde zijn nieuwe lover kennen tijdens zijn eigen theatershow. Hij nodigde de mensen uit het publiek uit op het podium. Hij stond naast me, en ik wist: dit is gewoon de knapste man die ik ooit gezien heb. Maar ja, dacht ik, die heeft natuurlijk gewoon een vriendin of een vrouw.”

Hans toverde een idee uit zijn hoge hoed. Hij liet een kennis die ook in het publiek zat, het telefoonnummer vragen aan de man. Ik dacht: dit is het moment om de stoute schoenen aan te trekken. Dus heb ik hem, heel brutaal, een berichtje gestuurd: 'Biertje doen vanavond?' En zo is het begonnen.”