Nieuws/Entertainment
1334404
Entertainment

Dáárom maakte ’Friese’ boer Olke geen kans:

SANDRA’S angst voor nieuw liefdestrauma

Miljoenen kijkers vielen bijna van verbazing van hun stoel toen BOER ZOEKT VROUW – deelneemster SANDRA plotseling in een ijskonijn veranderde en boer OLKE de rug toekeerde. De Brabantse had daar zo haar reden voor: ,,De ex weigerde haar te laten gaan...”

Zelden was er een boer die zich in zo’n hoog tempo wist te ontwikkelen tot publiekslieveling als hij: boer OLKE JONGSMA (52) uit Texas! En juist daarom slaakten de miljoenen kijkers na afloop van de grande finale van BOER ZOEKT VROUW, afgelopen zondagavond, een diepe zucht van verlichting toen bleek dat de geboren Fries - ondanks het debâcle tussen hem en de wulpse blondine SANDRA KONINGSTEIN (51) - de liefde alsnog heeft gevonden met zijn KAREN.

Nauwelijks voorstelbaar maar toch waar: een dame die nota bene bij Olke om de hoek woont in het Texaanse Winnsboro. Een pukkel op de landkaart: met een populatie van nog geen vierduizend zielen zijn er meer koeien dan mensen te vinden.

Maar gelukkig dus ook voor Olke een speciale vrouw, namelijk Karen. Zij laat die potige boer stralen als een verliefde puber! En het mag gezegd worden: het is een zwaarbevochten geluk, want zelden kreeg een boer op zo’n pijnlijke wijze het deksel op de neus als Olke tijdens de citytrip met Sandra.

Lees hier het hele verhaal over Sandra