Nieuws/Entertainment
1334482
Entertainment

Jane loodst acteur door gitzwarte tijd

Brad Pitt heeft weer een vrouw in huis

Voor iedere man is er maar één vrouw in de wereld die er écht toe doet: zijn moeder. En dus is het niet verwonderlijk dat JANE PITT (76) is ingetrokken bij haar wereldberoemde zoon BRAD om hem er zo, na zijn scheidingsdrama van vorig jaar, weer bovenop te helpen.

Want dat de liefdesbreuk met ANGELINA JOLIE er flink heeft ingehakt bij BRAD PITT (53), dat moge duidelijk zijn. Neem alleen al het feit dat de Oscar-winnaar in acht maanden tijd ruim vijftien kilo is afgevallen. Op sporadische foto’s die er van de acteur verschenen de afgelopen tijd, is goed te zien dat Brad nog slechts een schim is van de man die in films als Inglourious Basterds en Ocean’s Thirteen toch zoveel vrouwenharten sneller deed slaan.

Ingevallen wangen en een gezicht zó grauw, toen zijn moeder Jane die beelden van haar zoon onder ogen kreeg, gingen bij haar alle alarmbellen af. Stante pede vloog ze vanuit haar woonplaats Oklahoma naar de megavilla van Brad in Los Angeles, waar ze inmiddels haar intrek in heeft genomen.

Lees hier het hele verhaal over Brad Pitt