Nieuws/Entertainment
1334589
Entertainment

Ondeugende foto zegt alles

Amber Heard en Elon Musk bevestigen relatie

De liefde tussen Amber Heard en Elon Musk is springlevend. De 31-jarige actrice en de 45-jarige baas van Tesla Motors zijn samen op vakantie in Australië en hebben hun relatie op Instagram bevestigd met een ondeugende foto.

Op de foto is te zien dat Amber haar territorium meteen maar even goed heeft afgebakend: miljardair Elon Musk heeft afdruk van een kus met lippenstift op zijn wang, terwijl Amber verleidelijk de camera in kijkt. 'Cheeky' schrijft ze bij de foto. Ook Musk plaatste een zelfde soort foto op Instagram.

Vakantie

Het stel koos voor een actieve vakantie aan de zogenaamde Gold Coast meldt TMZ, zo valt op te maken uit foto's waarin de twee aangelijnd te zien zijn terwijl ze via een kabelbaan een rivier oversteken. De twee zoons van Musk zouden ook mee zijn op vakantie om de actrice beter te leren kennen.

Scheidingen

Heard en Musk gaan nu een jaar met elkaar om. De actrice scheidde in 2016 van acteur Johnny Depp, die ze ervan beschuldigde haar mishandeld te hebben. Depp trof in januari een schikking en scheidde van Heard, die 7 miljoen dollar (6,5 miljoen euro) van de acteur betaald kreeg.

Elon Musk trouwde in 2000 met Justine Wilson met wie hij zes zoons kreeg, waarvan er eentje na tien weken overleed. Het stel scheidde van elkaar in 2008. De ondernemer trouwde in 2010 actrice Talulah Riley, maar in 2012 besluit het stel om te scheiden om een jaar later weer te hertrouwen. De knipperlichtrelatie van Musk en Riley was regelmatig in het nieuws in de Amerikaanse roddelbladen. In oktober 2016 scheidden de twee definitief van elkaar.