Nieuws/Entertainment
1334918
Entertainment

'Guardians of Galaxy 2 heeft 5 extra scenes'

De nieuwe blockbuster Guardians of the Galaxy Vol. 2 heeft maar liefst vijf scènes tijdens en na de aftiteling. Dat meldt het Amerikaanse vakblad Variety.

De films van stripproducent Marvel hebben traditioneel één of twee 'post-credit-scenes', waarin meestal een korte vooruitblik op volgende titels in de reeks worden gegeven. Om deze scènes te zien moeten fans dus tot na de aftiteling in de zaal blijven zitten. Maar vijf extra scènes is een nieuw record, zelfs voor Marvel.

Guardians of the Galaxy vertelt over vijf onwaarschijnlijke helden die de Melkweg moeten behoeden voor de ondergang: avonturier Quill (Chris Pratt), huurmoordenaar Gamora (Zoë Saldana), intergalactische schurk Drax, de dodelijke wasbeer Rocket en boommens Groot. In het tweede deel is een grote rol weggelegd voor de vader van Quill (Kurt Russell).

Kaskraker

Het eerste deel uit 2014 was een onverwachte hit voor Marvel, en ook het vervolg lijkt een enorme kaskraker te gaan worden. Regisseur James Gunn liet eerder deze week al weten aan een derde en laatste deel te werken.

In Nederland is Guardians of the Galaxy Vol. 2 vanaf donderdag 27 april in de bioscopen te zien.