Nieuws/Entertainment
1335556
Entertainment

Charly Luske en Tanja Jess in kapot vliegtuig

Charly Luske en Tanja Jess hadden zich verheugd op een vliegreis naar Cyprus, maar verder dan Schiphol kwamen ze zaterdagavond niet. Hun vlucht naar Paphos is verplaatst naar zondagochtend, want hun vliegtuig was defect.

"Gestrand op Schiphol vanwege defect vliegtuig", klaagt Tanja op Twitter. Ze heeft kritiek op de reisorganisatie, dat volgens haar niks regelt voor passagiers. "Zelfs niet voor mensen die van ver komen met kleine kinderen."

Ook Charly had meer service verwacht. "We zitten al 2 uur in een stilstaand vliegtuig op Schiphol vanwege een kapot lampje", begint hij zijn verhaal op Instagram. "Het lampje dat motorproblemen aangeeft, dus ze checken het toch maar even". Later bleek dat de vlucht niet doorgaat en is verplaatst naar zondagochtend 6.35 uur. "Ik neem nu een taxi terug naar huis, omdat jullie geen hotel en vervoer regelen", twittert Charly. "Ik neem aan dat alles vergoed wordt? Er staan dus mensen met kleine baby's zonder hotel of vervoer. En 1 werknemer van Tui die alles moet regelen."