Nieuws/Entertainment
1335571
Entertainment

'Beyoncé, Jay Z op babymoon naar Bora Bora'

Beyoncé en Jay Z hebben vorige week genoten van een luxe vakantie op Bora Bora. Een ingewijde verklapte dat het stel hun huwelijksjubileum combineerde met een ‘babymoon’.

Volgens de bron verbleven de supersterren vijf nachten in een luxe villa, meldt E! News. “Ze verbleven op een privé-eiland dat alleen per boot bereikbaar is.” Volgens de bron kostte de villa per nacht 1296 dollar (1221 euro).

Beyoncé en Jay Z gebruikten hun tijd in Frans-Polynesië vooral om uit te rusten. “Ze verlieten de villa nauwelijks. Jay Z is een paar keer gaan jetskiën, Beyoncé keek toe vanuit hun tijdelijke onderkomen. Ze hebben beiden gezwommen en gerelaxt op hun terras.”

Grand Canyon

Het stel, dat in februari de komst van een tweeling aankondigde, zou veel tijd door hebben gebracht met lezen en dutjes. “Ze deden niet veel meer dan relaxen. Ze waren erg vriendelijk voor het personeel en dankbaar voor de service.”

Na hun verblijf op Bora Bora zouden Beyoncé en Jay Z naar het eilandje Tetiaroa zijn vertrokken, waar ze ook een paar nachten bleven. Inmiddels zijn de supersterren weer in Los Angeles.

Beyoncé en Jay Z trouwden op 4 april 2008 in het diepste geheim. Ter gelegenheid van het huwelijksjubileum deelde de zangeres foto’s van de reis die ze vorig jaar maakte met haar man en dochter Blue Ivy (5). Toen genoot het stel van een vakantie bij de Grand Canyon.