Nieuws/Entertainment
1335573
Entertainment

Armin geeft extra preview van jubileumshow

Niet alleen de kaarten voor Best of Armin Only vliegen over de toonbank, ook voor de sneakpreview die Armin van Buuren in Den Bosch geeft staat het publiek in de rij. De eerste previewshow is inmiddels uitverkocht, zaterdag is een tweede sneakpreview aangekondigd.

Alle kaarten voor de previewshow van zaterdag 6 mei, die woensdag in de verkoop gingen, zijn inmiddels weg. Armin test zijn jubileumshow daarom ook op vrijdag 5 mei in de Brabanthallen.

Met Best of Armin Only viert de 40-jarige dj zijn twintigjarig jubileum als artiest. Hij doet dat op 12 en 13 mei in de Amsterdam ArenA met veel gastoptredens van muzikale vrienden. Met de previews in Den Bosch geeft de dj meer mensen de kans om zijn jubileumshow te zien en kan hij delen van zijn show testen.

Voor de shows in de Amsterdam Arena, Armins grootste soloshows ooit, zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. Alle tickets voor zaterdag 13 mei waren in december binnen tien minuten verkocht, voor een extra show op vrijdag 1 mei zijn nog een paar kaarten te koop.