Nieuws/Entertainment
1335576
Entertainment

Whitney Port 'haat' zwangerschap

Whitney Port is dol op haar ongeboren kind, maar geniet niet van haar eerste zwangerschap. De 32-jarige blondine, bekend van de MTV-realityshows The Hills en The City, vertelde aan Today dat ze een moeilijke zwangerschap heeft.

“De extra hormonen, erg emotioneel zijn over alles en de druk”, somde Whitney op. “En fysiek is het ook zwaar. Mijn lichaam verandert, daar heb ik geen controle over. De ochtendmisselijkheid, vermoeidheid, afkeer van eten, spataderen, bloedneuzen. Dat zijn allemaal geen leuke dingen.”

De realityster vertelde dat ze altijd dacht dat een zwangerschap “een spannende, mooie, fantastische, magische tijd” was. “Totdat ik zelf zwanger werd, toen bleek het heel anders te zijn.” Van haar moeder mag Whitney niet zo klagen. “Mijn moeder houdt me goed in de gaten, dat ik het moeilijk vind, maakt haar van streek.”

Whitney, die haar fans via haar vlog ‘I Love My Baby, But I Hate My Pregnancy’ op de hoogte houdt van haar zwangerschap, maakte in februari bekend dat ze moeder wordt. De blondine is niet de enige ster uit The Hills die dit jaar haar eerste kind krijgt. Ook Lauren Conrad en Heidi Montag zijn in verwachting.