Nieuws/Entertainment
1336456
Entertainment

Laura van Kaam weer opgenomen

Laura van Kaam is weer opgenomen voor haar strijd tegen een depressie. De achttienjarige winnares van The Voice Kids is al tijden verwikkeld in het gevecht waarvoor ze zichzelf nu vrijwillig heeft laten opnemen.

Op haar Facebook schrijft het zangtalent. "Het is niet fijn om hier te zitten, maar wel nodig. Ik ben weer even opgenomen", vertelt de Gelderse in een openhartig bericht.

Laura bevindt zich naar eigen zeggen op een veilige plek. "Sterker worden op een veilige plek. Stiekem leer ik van mijn eigen berichten hoe belangrijk het is om open en eerlijk te zijn", gaat de zangeres verder.

De winnares van The Voice Kids hoopt dat ze met haar openheid meer mensen kan helpen die in dezelfde situatie zitten. "Terug van weggeweest, hier ben ik weer, open en eerlijk zoals jullie mij waarschijnlijk al wel kenden. Voor mijzelf: om niet te hoeven liegen. En voor anderen: om te laten zien dat niemand er alleen voor staat, al is het maar voor die ene persoon hierboven die erdoor geholpen is! Een oorlog win je immers niet in je eentje!", besluit de moedige Laura.