Nieuws/Entertainment
1336498
Entertainment

Bijna vier miljoen kijkers smullen iedere zondag van tv-hit Boer Zoekt Vrouw

Het oogstjaar van BOERENBEDROG!

Het mag dan nog een aantal afleveringen duren voordat dit seizoen van BOER ZOEKT VROUW zijn echte finale beleeft, nu al is zeker dat deze negende editie de boeken ingaat als die van het grote BOERENBEDROG. Met alle reden, want op RIKS en HERMAN na, zit dit jaar werkelijk aan alle boeren een stevig luchtje…

Niet eerder was al vóór de eerste uitzending van Boer zoekt Vrouw – waarin YVON JASPERS de boeren hun brieven brengt – zoveel te doen over de kijkcijferkraker als ditmaal. Sterker nog, omroep KRO - NCRV moest werkelijk alle zeilen bijzetten om zijn vlaggenschip geen onherstelbare averij te laten oplopen.

Al heel snel na de zogenaamde kennismakingsuitzending in augustus 2016, werd immers duidelijk dat de - in de ogen van veel vrouwen - knappe boer MARC (37) uit Zambia helemaal geen boer is, maar een duurbetaalde uitzendkracht! En wel een vooruitgeschoven pion van een groot bedrijf aan de Amsterdamse Zuidas die in Afrika tijdelijk een tilapia-kwekerij runt om tropische zoetwatervissen voor uitsterven te behoeden. Kortom, wie uitzendkracht Marc überhaupt al een boer wil noemen, dan op zijn hoogst een VISBOER!

Filiaal

En niet alleen de keuze voor Marc zorgde voor de nodige opschudding. Ook DAVID (27) - die nog kan kiezen uit MARA en SUSANNE – werd stevig op de korrel genomen. Dit omdat hij de boerderij in het Roemeense Boekarest helemaal niet in zijn bezit heeft. Wederom: bedrog! Het gigantische complex waar straks vijftienduizend varkens moeten worden opgehokt, is namelijk in het bezit van een zeer vermogend Duits agrarisch bedrijf met filialen door heel Europa. Dat maakt David meer tot een bedrijfsleider, dan tot een authentieke boer. En ook op andere vlakken voldoet hij nauwelijks aan de voorwaarden van een klassieke agrariër.

LEES HIER ALLES OVER HET BOERENBEDROG