1337248
Entertainment

<p><em>Ook vrouw van William zet bloemetjes buiten</em></p>

Kate stiekem op vrijgezellenfeest Pippa

Prins William mag dan flink de bloemetjes hebben buitengezet in Zwitserland, vrouwlief Kate heeft ook niet helemaal een zuiver geweten. De prinses was namelijk op datzelfde moment stiekem op het vrijgezellenfeest van zus Pippa Middleton.

Terwijl de oudste zoon van prins Charles met louter mannen een (après)-skitrip had naar Zwitserland, zat prinses Kate allesbehalve moedertje thuis te spelen voor George en Charlotte. Eerder werd gedacht dat de Hertogin van Cambridge braaf in Groot-Brittannië zat, maar in werkelijkheid had ook zij de lange latten ondergebonden.

Catherine was namelijk volgens People stiekem naar de Franse Alpen gegaan, waar zus Pippa haar vrijgezellenfeest hield. Ze trouwt met James Matthews over een maand. De Middletons waren tevens in gezelschap van enkele andere vrienden.

William was drie weken geleden flink aan het dansen met een blonde vrouw en haar vriendin tijdens de après-ski. Zo pakte de Britse royal de hoed heel speels af van één van de vrouwen. Het leek er volgens ooggetuigen op dat het onder andere ging om het Australische model Sophie Taylor, waar hij het al eerder die week érg gezellig mee had na het skiën.