Nieuws/Entertainment
1337569
Entertainment

Gavin Rossdale zoent met vriendin Sylvie Meis

Gavin Rossdale is in Londen zoenend gefotografeerd met een jonge vrouw. Volgens ET Online gaat het om het Duitse model Sophia Thomalla.

De 51-jarige ex van zangeres Gwen Stefani werd voor het eerst sinds zijn scheiding in 2015 vastgelegd terwijl hij op stap was met een dame. De 27-jarige Duitse schone blijkt een goede vriendin te zijn van Sylvie Meis. De Nederlandse presentatrice nodigde Thomalla in december nog uit voor een sinterklaasfeestje in Hamburg, zo valt op te maken uit foto's op haar Instagram.

Thomalla was bijna vijf jaar samen met Rammstein-frontman Till Lindemann. Eind 2015 gingen de twee uit elkaar. Op 11 maart 2016 trouwde ze met Andy LaPlegua, zanger van de Noorse band Icon of Coil.

De Duitse is naast model ook actrice en presentatrice. In 2016 was ze jurylid in de Duitse versie van de tv-show Dance Dance Dance. In 2010 won ze met haar danspartner het programma Let's Dance. Thomalla scheelt iets minder dan een jaar met de oudste dochter van Gavin Rossdale uit zijn huwelijk voor dat met Gwen Stefani.