Nieuws/Entertainment

Dochter Will Smith haat leven in de spotlights

Willow Smith

Willow Smith

Hollandse Hoogte

Willow Smith, de dochter van Will Smith en zijn vrouw Jada Pinkett Smith, zegt dat ze haar leven als zwaar ervaart, omdat ze opgroeit in de spotlights. „Ik zal heel eerlijk zijn: het is absoluut verschrikkelijk”, aldus het 17-jarige meisje tegenover Girl Gaze.

Willow Smith

Willow Smith

Hollandse Hoogte

In het interview met het online meidenblad stelt Willow dat ze altijd ’de dochter van’ is. „Opgroeien en proberen het leven te begrijpen... dat onderwijl mensen het recht denken te hebben om precies te weten wat ik doe en hoe ik me voel; dat is verschrikkelijk. Je kunt je gezicht niet veranderen, je kunt je ouders niet veranderen, je kunt er niets aan veranderen.”

Social media heeft volgens Willow ook veel invloed. „De hele wereld kijkt naar je via hun telefoon. Ze lachen om je, maken grapjes en maken zelfs memes van je. Ik denk dat veel kinderen zoals ik uiteindelijk in een neerwaartse, depressieve spiraal terecht komen.”

Ze vervolgt: „Als je geboren wordt in een bekend gezin heb je twee keuzes; of je gaat er vol voor en komt ook in de spotlights te staan, of je sluit je volledig af. Er zit helaas niets tussen in.”

Lees meer over