Nieuws/Entertainment
1344772949
Entertainment

Familie Trump wil verbod op onthullend boek van nicht

President Donald Trump

President Donald Trump

De familie van president Donald Trump wil de publicatie tegenhouden van een onthullend boek over de Trump-familie. Schrijfster van het boek, dat eind juli moet verschijnen, is Mary Trumo, de enige nicht van The Donald.

President Donald Trump

President Donald Trump

Volgens Robert Trump, de jongere broer van de president, schendt Mary afspraken binnen de familie over geheimhouding, meldt The New York Times. De uitgever prijst het boek over de ’giftige’ familie aan als ’duistere geschiedenis’ van de familieclan.

„Mary Trump is het enige familielid dat de waarheid wilde onthullen over een van de machtigste en meest gebroken families ter wereld”, aldus de uitgever op zijn website over het boek Too Much and Never Enough: How My Family Created the World's Most Dangerous Man.

John Bolton

Mary, een psychologe, bracht een groot deel van haar jeugd door in het grootouderlijk huis in New York, waar ze getuige was van talloze familiebijeenkomsten en feesten. Ze is de dochter van Donalds overleden broer Fred.

Onlangs deed het ministerie van Justitie een vergeefse poging een boek over president Trump tegen te houden van een voormalig topadviseur. Deze John Bolton haalt in zijn dinsdag gepubliceerde boek fel uit naar zijn voormalige baas.