Nieuws/Entertainment
1347277
Entertainment

Leo Blokhuis kijkt niet neer op de Toppers

Leo Blokhuis genoot zaterdagavond van het concert dat Eddie Vedder gaf in AFAS Live, maar zag zich zondag toch genoodzaakt een grap van de Amerikaanse zanger over het meezingfeest van de Toppers 'next door' in de Amsterdam Arena toe te lichten. In de uitleg benadrukt hij niet neer te kijken op het muziekgenre van de Toppers en noemt hij René Froger ''echt een aardige man".

Leo Blokhuis had op Twitter een grap van Eddie Vedder aangehaald. Die had zijn fans toegesproken: "Ik waardeer dat jullie hier zijn, want ik weet dat jullie meer opties hadden. The Poppers, toch? Ieder land heeft recht op zijn eigen versie, maar die van jullie zitten in elk geval niet in het Witte Huis". Leo gaf zondagmiddag nog wat extra uitleg over zijn tweet.

"Ik ben een keer naar de Arena geweest voor een avondje Toppers. Het was een bizarre avond, omdat ik gewoon heel anders in de muziek sta dan de Toppers. Het is een smaak ding. Maar - omdat ik gisteravond een uitspraak van Eddie Vedder tweette die nogal hard rondgaat op Twitter - ik kijk er niet op neer. Je kunt op heel verschillende manieren genieten van muziek. Het kan je ontroeren. Het kan je inspireren. Het kan je ontregelen, op het verkeerde been zetten", schrijft Leo Blokhuis.