Nieuws/Entertainment
1347288
Entertainment

Sylvie Meis houdt voetbalparty voor Damián

Sylvie Meis heeft zondag voor haar jarige zoon Damián een voetbalparty georganiseerd. Opvallend detail op de blauw-witte verjaardagstaart is nummer 23, het favoriete rugnummer van Sylvie's ex en Damiáns vader Rafael van der Vaart.

De zoon van Sylvie en Rafael viert zondag zijn elfde verjaardag. Met een fotocollage op Instagram toont Sylvie hoe dit in huiselijke kring gevierd wordt en hoe ze het huis in Hamburg versierd heeft. Te zien zijn ballonnen, voetballen en een nog ingepakt verjaardagscadeau. Op de taart prijkt niet alleen de leeftijd van de jarige, maar ook mini-voetbalschoenen, minislippers, een bidon en een klein voetbalshirtje met daarop het rugnummer 23, het geluksgetal van Rafael.

Damián gaat een bijzonder jaar tegemoet. Hij krijgt deze zomer een zusje. Rafael van der Vaart en handbalster Estavana Polman verwachten in de zomer immers een dochter. Damiáns moeder Sylvie is vorige maand ten huwelijk gevraagd door zakenman Charbel Aouad. Sylvie (39) en Charbel zijn zo’n anderhalf jaar samen.