Nieuws/Entertainment
1347299
Entertainment

Hondje van Barbra Streisand overleden

Zangeres Barbra Streisand heeft afscheid moeten nemen van haar geliefde hond Samantha. Het huisdier is op veertienjarige leeftijd overleden.

Dat meldt de 75-jarige zangeres op Instagram, waarop ze een foto deelt van de gezelschapshond, van het ras Coton de Tuléar.

"Dit is de laatste foto die is gemaakt van mij en mijn geliefde meisje Samantha", schrijft Barbra Streisand. "Moge ze rusten in vrede. We koesteren elk moment van de veertien jaar dat ze bij ons was. Mei 2003 - mei 2017."  In de reacties laten veel fans van Streisand hun condoleances achter.

Barbra Streisand en Samantha hadden een hechte band. "Barbra was verknocht aan Sammie. Thuis in Malibu volgde Sammie haar overal waar ze ging. Het was een liefdevolle metgezel, haar beste vriend", zegt een bron van People.

Toen Barbra Streisand zich in augustus 2014 op Instagram meldde deed ze dat ook met een foto van Samantha, waarna vele foto's volgden. Een van de laatste foto's van Samantha deelde Streisand zes dagen geleden op de de veertiende verjaardag van Sammie.