Nieuws/Entertainment
1347808
Entertainment

Huwelijksnacht met beursmiljonair James Matthews in suite van MARLON BRANDO:

PIPPA nu zélf PRINSES in huwelijkssprookje

En weer wist PIPPA MIDDLETON alle schijnwerpers op zichzelf te richten! Zes jaar nadat zij zich in de kijker speelde op het huwelijk van haar zus PRINSES CATHERINE met PRINS WILLIAM, was het nu haar beurt. Met militaire precisie had zij het hele programma uitgedacht en dat bleek op de dag zelf heel goed uit te pakken. Het feest kan alleen nog worden overtroffen door PRINS HARRY en zijn MEGHAN…

Ze werd in 2011 al het beroemdste bruidsmeisje ter wereld maar nu, op haar eigen huwelijksdag, wist PIPPA MATTHEWS-MIDDLETON (33) zichzelf nog meer te overtreffen. In haar 15.000 euro kostende trouwjapon van de Britse ontwerper GILES DEACON was Pippa ronduit oogverblindend naast haar bruidegom, beursmiljonair JAMES MATTHEWS.

Met Deacon, die beroemde vrouwen als KONINGIN RANIA, LADY GAGA en JESSICA PARKER tot zijn clientèle mag rekenen, had Pippa gekozen voor een crèmekleurige creatie. Al in november werd min of meer duidelijk dat Giles Deacon De Jurk zou leveren omdat hij toen werd gezien - terwijl hij Pippa’s appartement verliet - met een grote zwarte zak waarin het grote geheim voor de eerste doorpas vervoerd werd. ,,Ik kan niet reageren op geruchten,” zei de top-designer toen, maar daarmee lag het geheim eigenlijk al op straat.

Lees hier het hele verhaal over de bruiloft van Pippa