Nieuws/Entertainment
1347888
Entertainment

Tony Neef te zien in Musicals Gone Mad

Tommie Christiaan en Tony Neef zijn toegevoegd aan de cast van Musicals Gone Mad. Eerder had producent M Theaterproducties al aangekondigd dat onder anderen Wieneke Remmers (Sound of Music) een van de hoofdrollen speelt in de bonte avond van het musicalseizoen.

Tommie Christiaan is bekend van zijn rollen in Hair, Grease en The Little Mermaid. Tony Neef heeft rollen in Beauty and the Beast, Sonneveld en The Sound of Music op zijn cv staan.

Het is het negende keer dat Musicals Gone Mad wordt opgevoerd. De voorstelling laat zich zien als een 'uitzending gemist' van het afgelopen musicalseizoen: de hoogte- én dieptepunten van alle grote shows komen voorbij en worden geparodieerd. Onder meer The Lion King, Ciske de Rat en De Marathon passeren in het stuk de revue.

Pinksterweekend

Sophia Wezer (Amandla Mandela) zal Musicals Gone Mad presenteren. Ook acteurs Esther van Boxtel (A Chorus Line), Saskia Schäfer (Beauty and the Beast), Yoran de Bont (Grease), Danny Houtkooper (De Tweeling) en Martijn van Voskuijlen (A Chorus Line) werken mee aan de musicalrevue.

De voorstelling is tijdens het pinksterweekend te zien, op zondag 4 juni en maandag 5 juni in het Oude Luxor Theater te Rotterdam.