Nieuws/Entertainment

Richt Touriya Haoud vizier op ex Sylvie Meis?

1 / 2

Hollandse Hoogte

De kans dat het ooit nog goedkomt tussen voormalig hartsvriendinnen Sylvie Meis en Touriya Haoud lijkt definitief verkeken. Het heeft er alle schijn van dat Touriya haar oog heeft laten vallen op Guillaume Zarka, de ex van Sylvie.

1 / 2

Hollandse Hoogte

Vier jaar geleden, toen de Fransman Sylvie publiekelijk door het slijk haalde, was Touriya degene bij wie de blondine kon uithuilen. “Ik denk dat elke vrouw die op een bepaald moment in haar leven bepaalde dingen meemaakt een hartsvriendin kan gebruiken”, liet Sylvie destijds weten. “Ik ben naar Los Angeles gegaan om een paar dagen met Touriya te praten.”

Inmiddels zijn de tijden veranderd en is er van een vriendschap tussen de twee dames allang geen sprake meer. Touriya – die sinds december 2013 ruzie heeft met Sylvie – plaatste een foto op Instagram, waarop ze innig te zien was met de knappe Fransman tijdens een modeshow.

Onthullingen

Sylvie en Guillaume hadden in 2013 ruim vier maanden een relatie. Toen de liefde voorbij was, deed de Fransman echter een boekje open over zijn ex. Zo vertelde hij onder meer dat Sylvie nergens in geïnteresseerd is, noemde hij haar een ramp in de keuken en liet hij weten dat de ex van Rafael van der Vaart niets kon zonder haar assistent. Guillaume ergerde zich ook mateloos aan Sylvie toen ze tijdens een opera in slaap viel.

Touriya is niet de eerste hartsvriendin die voor een van Sylvies exen is gevallen. Eerder was het Sabia Boulahrouz die na de breuk tussen Sylvie en Rafael het hart van de voetballer stal. Aan de relatie die daarop volgde kwam in de zomer van 2015 een einde.

 

Vorige maand kondigde Sylvie vol trots aan dat ze binnenkort in het huwelijksbootje gaat stappen met haar Arabische verloofde, Charbel Aouad.