Nieuws/Entertainment
1350142
Entertainment

Column Evert Santegoeds: Strikt Privé 

De Koning werd vijftig en dat hebben we geweten! Met een onthullend interview met WILFRIED DE JONG, het schudden van honderden handen in ‘warm bad’ Tilburg, waar het met het weer alleszins meeviel, een uitgelaten feest in het Paleis op de Dam en een besloten party in de Koninklijke Stallen ging deze mijlpaal bepaald niet ongemerkt voorbij. In dit nummer kijken we uitgebreid terug op alle festiviteiten en brengen we ook een onthullend portret van Nederlands beroemdste ‘meisje van dertien’ PRINSES AMALIA.

Maar het was niet voor iedereen een feestweek. HARRY MENS verloor voor de tweede keer dezelfde grote liefde, die opnieuw niet de ware bleek, MONIQUE SMIT kampt met de naweeën van een operatie, die haar nieuwe tv-avontuur in de weg zitten, en we staan stil bij het overlijden van CHRIET TITULAER, wiens eigen ‘wondere wereld’ de laatste jaren niet meer zo’n pretje moet zijn geweest.

Opvallende en onthullende interviews zijn er met ‘Baantjer’-ster MARIAN MUDDER en oud-voetballer JOHN DE WOLF, die de vrouw in zijn leven wel op een heel bijzondere manier leerde kennen en letterlijk vanaf de eerste seconde met haar ‘optrok’… voor het stoplicht!

En natuurlijk volgen we O’G3NE op de voet, Neerlands Hoop op het Eurovisie Songfestival in Kiev. Houd voor het laatste nieuws over LISA, AMY en SHELLEY ook prive.nl in de gaten!

Weekblad Privé is ook te downloaden in de Privé magazine app in de App store en de Google Play store.