Nieuws/Entertainment
1351809178
Entertainment

Martin Garrix en Tiësto op Amsterdam Dance Event

Martin Garrix

Martin Garrix

Martin Garrix, Tiësto, Jeff Mills en The Black Madonna zijn dit jaar te horen op het Amsterdam Dance Event (ADE). Het grootste clubfestival ter wereld maakte woensdag de eerste namen van de komende editie bekend. Onder hen bevinden zich ook Amelie Lens, Carl Cox, DJ Nobu, Helena Hauff en Identified Patient.

Martin Garrix

Martin Garrix

De organisatie verwacht tijdens de 24e editie ruim 400.000 bezoekers te verwelkomen. Het Amsterdam Dance Event (ADE) is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het belangrijkste globale platform voor elektronische muziek. Het vijfdaagse festival- en conferentieprogramma wordt wereldwijd gezien als toonaangevend en besteedt naast aan muziek volop aandacht aan andere kunstdisciplines zoals design, film en fotografie en de laatste technologische en maatschappelijke trends.

De organisatie ziet in 2019 een opvallende groei in de aandacht voor duurzaamheid en live elektronische muziek in zowel het festival als het conferentieprogramma. Het ADE verwelkomde in 2018 ruim 2.500 artiesten en 600 sprekers in een recordaantal van 200 locaties.