Entertainment/Sterren
1352085458
Sterren

Eerste shows met nieuw K3'tje Julia gaan niet door

De eerste shows van K3 in de nieuwe samenstelling gaan niet door. De groep zou vanaf vanavond vier avonden achter elkaar optreden tijdens de Rewind Party van Studio 100 in Sportpaleis Antwerpen, maar dat gaat vanwege nieuwe, aangescherpte coronamaatregelen in België op het laatste moment niet door. Het betekent dat het debuut van het Nederlandse K3'tje Julia Boschman nog even uitgesteld wordt.

Studio 100 en Sportpaleis Antwerpen zijn teleurgesteld over de afgelastingen. De bedrijven spreken van ’een mokerslag voor ons bedrijf en alle medewerkers die hun hart en ziel in de voorbereiding hebben gestoken’. Naar verwachting zouden er dit weekend en maandag in totaal 100.000 mensen naar de voorstellingen komen.

De organisaties van zowel de Rewind Party als Het Grote Sinterklaasfeest, dat ook in Het Sportpaleis zou plaatsvinden, laten weten dat met iedereen die een kaartje had voor een van de evenementen in de komende weken contact wordt gezocht om tot een oplossing te komen. Ook beloven ze dat het feest op een later moment alsnog door zal gaan.