Nieuws/Entertainment
1352613
Entertainment

Rolls Ratelband gruwelt van de aandacht

’Ik neem mijn vader EMILE niet meer echt serieus’

ROLLS RATELBAND wil nóóit van zijn leven een positiviteitsgoeroe worden, gruwelt van het woord TSJAKKAA en bakt liever de hele dag friet. De oudste nakomeling van EMILE RATELBAND is de optelsom van het aantal stiefmoeders inmiddels kwijtgeraakt. ,,Met zijn laatste vriendin heb ik een ’genormaliseerde’ omgang.’’

De eerste stamhouder treedt sinds kort als ’patatbakker’ in de voetsporen van zijn vader EMILE RATELBAND (68), maar blijkt intussen op dat gebied nóg succesvoller te zijn dan de positiviteitsgoeroe zelf. Voor het eerst vertelt hij openhartig over zijn eigen succes en de relatie met zijn soms zo omstreden vader.

Op nog geen 55 vierkante meter, in de binnenstad van Arnhem, is ROLLS RATELBAND (40) sinds enige tijd uitbater van een gespecialiseerde biologische frietzaak, een blinkende ijssalon en een Thaise bezorg- en afhaalservice.

Drommen klanten verzamelen zich dagelijks voor de historische ’Haphoek’, die zijn vader samen met zijn eerste vrouw JENNY (63), ruim veertig jaar geleden, heeft opgezet. ,,Er zijn klanten die meteen TSJAKKAA roepen omdat ze denken dat ik Emile Ratelband ben! Verschrikkelijk, ik kan die kreet niet meer hóren.”

Lees hier het hele interview met Rolls Ratelband