Nieuws/Entertainment
1354285
Entertainment

Column Evert Santegoeds: Strikt Privé 

Tien jaar geleden werd Paleis Soestdijk opengesteld voor publiek en konden de voormalige onderdanen van KONINGIN JULIANA met eigen ogen zien hoe de vorstin had geleefd in haar zeer tot de verbeelding sprekende paleis.

Dit weekblad nodigde in 2007 verschillende BN’ers van de generatie die herinneringen had aan Juliana en het jaarlijkse defilé in haar voortuin uit voor een ‘privérondleiding’ en dat werd een buitengewoon geslaagde middag waarin veel werd gelachen.

Het was dan ook een uitgelezen gezelschap met JOS BRINK als grote gangmaker, WILLEKE ALBERTI, SASKIA en SERGE, VIOLA HOLT, ANNEKE GRÖNLOH, LODEWIJK HOEKSTRA, RONNIE TOBER, ANNY SCHILDER, SANDRA REEMER en BENNY NEYMAN.

Nu ik de opnamen van ons uitje nog eens bekijk, in de week dat Sandra stierf, Anneke haar afscheid bekendmaakt en het paleis éindelijk een nieuwe (hotel)bestemming krijgt, valt één foto wel heel erg op…

Voor het beroemde bordes staan uitgerekend de nog datzelfde jaar overleden Jos, Benny die een paar maanden later volgde, én Sandra Reemer, vrolijk lachend naast elkaar.

Waar ze nu ook zijn, ik hoop dat ze het net zo leuk hebben als die middag.

 

Weekblad Privé is ook te downloaden via de Privé-app voor de iPad

En voor Android (via Google Play)