Entertainment/Gossip
1354790396
Gossip

Deze actie van Britney Spears zorgde voor paniek onder fans

Grote paniek onder de fans van Britney Spears (39), nadat de zangeres ogenschijnlijk vanuit het niets haar Instagram-account deactiveerde. De zangeres heeft haar fans inmiddels gerustgesteld via Twitter. „Niks aan de hand mensen, ik neem even een pauze van sociale media om mijn verloving te vieren. Ik ben snel weer terug!”, aldus Spears.

Britneys advocaat Mathew Rosengart bevestigt het nieuws en meldt dat deze keuze door de zangeres zelf gemaakt is. Volgens andere ingewijden moet er dan ook niet te zwaar aan getild worden. „Er zijn wel meer celebrities die even een poosje stoppen met sociale media. Stilte kan juist een hele sterke boodschap zijn, zeker gezien hetgeen er de afgelopen maanden rond haar gebeurd is. Ze zit momenteel in een hele gelukkige fase en wil daar van genieten.”

Britneys laatste post, voordat het Instagram-account gedeactiveerd werd, was een duidelijke boodschap over het curatorschap. „Wat we nodig hebben is dat kinderen opgroeien door te vertrouwen op hun eigen autoriteit, in plaats van blind de macht te geven aan externe autoriteiten. Ik ben opgegroeid in een wereld waarin alles gecontroleerd werd door iemand. Ik hoop dat deze boodschap landt bij mensen die zijn gemanipuleerd door het systeem. Ik heb langer dan dertien jaar moeten wachten op mijn vrijheid. Nogmaals Team #FreeBritney, jullie zijn fantastisch. Ik hou van jullie, God bless!.”

Spears verloofde zich deze week met haar vriend Sam Asghari, met wie ze vijf jaar samen is. De zangeres schreef dat de verloving ’het wachten waard was’.