Nieuws/Entertainment

CBS stopt serie Jeremy Piven

Jeremy Piven

Jeremy Piven

Hollandse Hoogte

Nu er meerdere beschuldigingen van seksueel wangedrag gemaakt zijn aan het adres van Jeremy Piven, heeft televisiezender CBS besloten de serie Wisdom of the Crowd, waarin de geplaagde acteur momenteel speelt, niet te verlengen, meldt USA Today.

Jeremy Piven

Jeremy Piven

Hollandse Hoogte

Er zijn al negen afleveringen uitgezonden en CBS kocht er dertien in. De resterende vier shows worden nog gemaakt en uitgezonden, maar daarna houdt het op. Het was het eerste seizoen van de serie, maar de zender ziet het niet zitten om door te gaan. Dat de kijkcijfers niet geweldig waren, zal ook een rol gespeeld hebben.

Jeremy bedankte de fans van de show via Twitter: „Sorry dat we niet verder gaan met deze ’familie’ die we gecreëerd hebben. Ik ben trots op wat we neergezet hebben. Dank voor jullie support!”

Piven heeft tot nu toe alle aantijgingen ontkend. Hij stelde zelfs voor om een leugendetectortest te ondergaan, om zo zijn onschuld te bewijzen. Die test viel uit in zijn voordeel. Afgelopen week stond er echter een nieuwe vrouw op, die tegenover BuzzFeed News beweerde dat hij zich seksueel aan haar opgedrongen zou hebben toen ze figurant bij de serie Entourage, waarin de acteur speelde.

Lees meer over