Nieuws/Entertainment
1359627
Entertainment

Ook Waylon vermoedt dat Michael Jackson nog leeft

Waylon

Waylon

Waylon, die Nederland vertegenwoordigt op het komende Eurovisie Songfestival, is groot fan van Michael Jackson. „Ik ben met deze muzikale held opgegroeid. Voor het eerst was ik doodsbang voor een videoclip. Ik scheet echt in mijn broek toen ik Thriller zag.”

Waylon

Waylon

Waylon is één van de diverse Nederlandse artiesten die zich in Veronica Magazine uitlaten over het best verkochte album aller tijden, Thriller. Hij noemt het album perfect. „Eindeloos oefende ik de moonwalk en zong ik mee met zijn nummers. Ik ken geen enkele artiest die twee à drie albums heeft uitgebracht waarvan praktisch elk liedje een single is.”

Waylon behoort tot de groep mensen die denkt dat Michael Jackson mogelijk nog leeft. „MJ heeft zo’n grote invloed gehad op de muziek van toen dat het nu nog hoorbaar is. Hij is zelfs nog zo sterk aanwezig in de muziek en er zijn zo veel mysteries niet opgelost rondom zijn dood, dat ik betwijfel of hij wel echt dood is.” Van Michael Jackson wordt, net als van Elvis en Tupac, door een groot aantal fans geloofd dat hij nog in leven is en met een geënsceneerde dood de roem ontvlucht is.

Ook Radio 2-dj Gerard Ekdom en BZN’s Annie Schilder komen aan het woord over Thriller. De laatste was ’vroeger een beetje verliefd op Michael. Hij had iets mysterieus.’